Despre noi

"IZOLINE" - este o subdiviziune comercială al companiei SOLAR-CONSTRUCT SRL - furnizor direct de materiale termo și hidroizolante pentru acoperișurile plate, pereți și fundații din Moldova. Ne specializăm în vânzarea de produse izolante moderne, ecologice și de înaltă calitate de la mărci cunoscute precum "PNP", "ROCKWOOL", "BELTEP", "FDT Flachdach Technologie GmbH", "ELEVATE", "SWEETONDALE". Scopul nostru este să oferim clienților noștri o calitate înaltă a produselor la prețuri rezonabile.

Oferim o gamă largă de materiale izolante, accesorii și unelte adecvate pentru orice proiect de construcție și de reparații. Atât clienții noștri en-gros, cât și cei en-detail pot conta pe calitatea superioară a produselor noastre și pe nivelul adecvat de competență al consultanților noștri.

Ne preocupăm de clienții noștri și garantăm respectarea caracteristicilor declarate pentru fiecare produs. Dacă sunteți interesați de anumite caracteristici, conform criteriului preț-calitate, vom alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Acordăm o atenție deosebită depozitării corespunzătoare a produselor noastre în depozit, precum și livrării acestora, garantând păstrarea caracteristicilor tehnice declarate ale materialelor, de la depozitul producătorului la locația clientului nostru.

Cumpărând de la noi, puteți fi siguri de calitatea produselor noastre și de fiabilitatea companiei noastre. Suntem pregătiți să vă oferim soluții optime pentru izolare și să vă furnizăm materiale moderne și ecologice. Asigurați-vă un nivel ridicat de confort și protecție a spațiului dumneavoastră cu "IZOLINE".